Великий та потужний: ексчемпіон світу попередив Джошуа про небезпеку Пулєва

Колишній чемпіон світу Тоні Беллью напередодні бою Ентоні Джошуа проти Кубрата Пулєва попередив британця про небезпеку болгарського боксера

Про це повідомляє SkySports.

За словами колишнього чемпіона світу в першій важкій вазі (до 90,7 кг) наступний суперник Ентоні Джошуа – блогарин Кубрат Пуулєв є небезпечнішим суперником, ніж американець Енді Руїс, протия кого британец провів два попередніх поєдинки.

"Пулєв - великий і сильний хлопець. Я спостерігав за ним ще з часів його виступів в любителях, коли він представляв Болгарію на багатьох турнірах. Він дуже небезпечний, потужний, великий і високий. Це зовсім інший набір навичок в порівнянні з останнім суперником Джошуа - Енді Руїсом. Руїс - низький, кремезний контрпанчер з важкими руками на ближній дистанції", - пояснив Беллью.

Він додав, що Пулєв намагатиметься у ринзі "диктувати" Джошуа власні умови.

"Цей хлопець високий та дуже сильний. "Задня" рука Кубрата Пулєва вкрай небезпечна. Пулєву не подобається битися в чужому ритмі. Він любить диктувати ритм, битися з-під довгого потужного джеба. І він буде ретельно працювати. Повірте, Кубрат Пулєв не соромитиметься Ентоні Джошуа", - запевнив беллью.

31-річний Ентоні Джошуа володіє титулами чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Бій британця проти 39-річного Пулєва відбудеться 12 грудня у Лондоні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb