Змусили суперників помилятися: Луческу назвав складові перемоги "Динамо" над "Ференцварошем"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу заявив, що кияни перемогли угорський "Ференцварош" у Лізі чемпіонів завдяки організованій грі

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

За словами румунського тренера, проти "Ференцвароша" була дуже складна гра в складних умовах - при дуже низькій температурі на газоні не найкращої якості, де неможливо було грати швидко, в один дотик.

"Сьогодні для мене найважливішим був результат, решта мала відійти на другий план. У першому таймі ми добре й організовано оборонялися, за винятком кількох помилок. Але при відборі м'яча ми дуже легко його віддавали супернику. У перерві я сказав своїм гравцям, що ми повинні більш активно діяти в атаці, якщо хочемо виграти. Ми змусили суперників більше помилятися, забили гол. Ми дуже задоволені тим, як все склалося, що ми здобули перемогу та вийшли в євровесну", - сказав Луческу.

Тренер "Динамо" додав, що грати проти "Ференцвароша" було нелегко.

"Це хороша команда, яка має досвідчених гравців у своєму складі, хорошого тренера, демонструє хороші результати. І ми, і "Ференцварош" спочатку розуміли, що в очних зустрічах нам належить вирішити, хто вийде в єврокубкову весну, тому що "Барселона" і "Ювентус" - команди іншого рівня", - констатував Луческу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb