Ексчемпіон світу пояснив, чому Джошуа не має права на помилку в бою з Пулєвим

Колишній чемпіон світу британець Тоні Беллью заявив, що Ентоні Джошуа позбувся права на помилку в бою з Кубратом Пулєвим, бо має в пасиві поразку від Енді Руїса

Про це Беллью заявив у інтерв'ю Sky Sports Boxing.

За його словами, свій ліміт на помилки Джошуа вичерпав, коли у 2019 році програв Руїсу.

"Він не може знову дозволити собі помилитися і посковзнутися. Тому вся його увага буде спрямована на Кубрата Пулєва. Мені здається, що до бою з Руїсом ми ніколи не бачили пізньої заміни суперника у Джошуа. Напевно, це стало для нього уроком. І хай не переживає про Ф'юрі. Тайсон робить свою роботу, а Ентоні - свою. В підсумку вони зустрінуться. Просто необхідно зосередитися на Пулєві, який був приголомшливим любителем", - сказав Беллью.

За його словами, Ентоні Джошуа на певний час потрібно забути про потенційний бій за титул абсолютного чемпіона світу проти іншого британця – Деонтея Вайлдера та зосередитися на поєдинку, який відбудеться 12 грудня.

"Перед боєм з Руїсом всі тільки й говорили про поєдинок Джошуа з Вайлдером. Даю 100%, що Джошуа засвоїв цей урок. Повернення Ентоні в реванші з Руїсом було, без перебільшення, феноменальним. Він повністю змінив свою гру і показав, наскільки хорошим боксером він може бути, коли включає мізки", - сказав Беллью, який є колишнім чемпіоном світу в першій важкій вазі (до 90,7 кг).

Ентоні Джошуа володіє титулами чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Бій Джошуа – Пулєв відбудеться 12 грудня у Лондоні.

 

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb