Легендарний захисник "Динамо" оголосив про завершення кар'єри

Колишній захисник київського "Динамо" бразилець Данілу Сілва оголосив про завершення кар'єри

Про це повідомляє офіційний сайт останнього клубу гравця – "Лос-Анджелеса".

33-річний Данілу Сілва ухвалив таке рішення після 16 років виступів на професійному рівні.

"Сьогодні я офіційно заявляю, що йду з футболу. Це була мрія хлопчика, що стала реальністю! Я мріяв про те, чого мені вдалося досягти з допомогою Бога, завзятості й докладених зусиль! Я ніколи не здавався, і Бог дав мені побачити шлях більш тонкий, ніж вушко голки, але для мене це було вже набагато більше, ніж те, що я мав", - написав бразилець.

Сілва зізнався, що саме в "Динамо" вийшов на пік своєї форми.

"У 2010 році київське "Динамо" придбало права на мене, і саме там я досяг піку своєї професіональної кар'єри, погравши у Лізі чемпіонів, Лізі Європи, Суперкубку України та чемпіонаті країни. Я – бразилець, який носив футболку "Динамо" 7 років. Це клуб, який я люблю. Також я відчуваю любов до України та українців. Я дякую Богові і всім, хто допомагав мені в цьому шляху. Починається новий цикл моєму житті, нові проєкти", – завершив Сілва.

З 2010 до 2017 року бразилець виступав за "Динамо". У складі киян він двічі ставав чемпіоном України, виграв два Кубки і один Суперкубок країни. Загалом за "Динамо" захисник зіграв 219 матчів, забив 3 голи та віддав 20 результативних передач.

Також Данілу Сілва виступав за американський "Метростарз" та бразильські "Гуарані", "Інтернасьонал" і "Сан-Паулу".  

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb