Яку погоду очікувати на вихідних: прогноз Укргідрометцентру

На вихідних в Україні очікуються дощі, мокрий сніг, ожеледиця, а також нічні морози

Про це йдеться на сайті Укргідрометцентру.

Так, 12 грудня на території України буде хмарно.

Очікується невеликий мокрий сніг, дощ, ожеледь. Вночі у північних областях без опадів. На дорогах у більшості областей ожеледиця.

Вітер буде східний, 7-12 м/с, у південних, східних та Дніпропетровській областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі -1°C…-6°C, вдень близько 0°C, на Закарпатті та у південній частинні вночі від -2°C до +3°C, вдень 0°C…+5°C.

У Києві та Київській області вночі без опадів, а вдень, 12 грудня, невеликий мокрий сніг та дощ, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с.

Температура вночі у столиці -4°C…-6°C, вдень 0°C…-2°C; по області вночі -1°C…-6°C, вдень близько 0°C.

У свою чергу, 13 грудня в Україні також збережеться хмарна погода. У північних, Вінницькій, Черкаській, Одеській областях, у західних, Миколаївській, більшості центральних областей очікуються невеликі, місцями помірні дощі з мокрим снігом, подекуди ожеледь, на решті території без істотних опадів.

Температура вночі від -4°C до +1°C, вдень 0°C…+5°C; у південній частині вночі +1°C…+6°C, вдень +3°C…+8°C, на півдні Одещини до 14°C.

У північних та центральних областях на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с, у південно-східних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

У столиці 13 грудня вночі без істотних опадів, вдень дощ з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі від -4°C до +1°, вдень 0°C…+5°C.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb