В поїздах "Інтерсіті+" подаватимуть бізнес-ланчі

Укрзалізниця ввела можливість замовити у швидкісні поїзди "Інтерсіті+" бізнес-ланч

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Згідно з повідомленням, Укрзалізниця ввела можливість замовити у швидкісні поїзди "Інтерсіті+" бізнес-ланч. Пасажири на вибір зможуть замовити м'ясний або вегетеріанський варіант ланчу. Замовлення можна зробити під час оформлення проїзного документа онлайн або в касі.

За словами в. о. члена правління, директора флії "Пасажирська компанія" Укрзалізниці Олександра Перцовського, компанія наразі розглядає декілька варіантів організації послуг харчування у поїздах далекого слідування.

"Перший - те, як відбувається зараз в плацкартних і купейних вагонах - комісійний продаж дуже вузького асортименту: чаю і снеків. Другий - продаж більш широкого асортименту продуктів, які розігріваються в поїзді, - так, як це відбувається зараз в поїздах Інтерсіті. Третій - партнерство з сервісам доставки харчування, чиї кур'єри можуть привозити замовлення на станції, через які проходять поїзди", - цитує пресслужба слова Перцовського.

Він додав, що на сьогодні Укрзалізниця проводить опитування пасажирів, який саме сервіс для них буде зручнішим, і вже в наступному році буде проведено пілотний проєкт.

Так, у першому півріччі 2021 року компанія планує оголосити конкурси та провести кілька пілотних проєктів, щоб протестувати різні моделі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb