Український фільм отримав спеціальний приз ADAMI MEDIA PRIZE 2020

Документальний фільм "Борщ. Секретний інгредієнт" отримав спеціальну відзнаку від премії ADAMI MEDIA PRIZE

В конкурсі змагалися понад 300 журналістських робіт з країн Східної Європи. Телеканал ЕСПРЕСО був партнером телевізійної версії вручення. Над проектом також працювали телекомпанії Грузії, Молдови та EBU - Європейський медіа союз. Нашу країну представляла Тетяна Літвінова, українська журналістка і ведуча новин на ЕСПРЕСО. 

Серед 300 телевізійних робіт, що претендували на нагороду, українські журналісти до фіналу дійшли з двома проектами: “Країною пісень” від НСТУ (продюсер Стас Медведєв) та документальним фільмом “Борщ. Секретний інгредієнт” (Film.ua Group, креативний продюсер Наталка Якимович). 

Премія ADAMI Media Prize – найбільш значуща нагорода для тележурналістів, кінематографістів і продюсерів онлайн-медіа з шести країн Східного партнерства ЄС в сфері культурного різноманіття, етнічної та національної толерантності. 

Журі, що складалось з знаних міжнародних фахівців в сфері медіа, зібрались офлайн та онлайн з метою визначити найкращих на премію, стипендію та особливих відзнак. Церемонія нагородження цього року проходить за підтримки Марії Пейчіновіч-Бурич, генерального секретаря Ради Європи.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb