“Ті, хто нас списував, таки помилилися” - захисник збірної України Микола Матвієнко у “Футбольному Форматі”

Захисник донецького “Шахтаря” та збірної України Микола Матвієнко у ексклюзивному інтерв’ю проекту “Футбольний Формат” розповів про підсумки виступу команди у групі Лігі Чемпіонів, в якій гірники посіли третю сходинку, здобувши перепустку у Лігу Європи

- Така складна група у нас була. Ті, хто нас списував, таки помилилися, і все вийшло навпаки. У підсумку все для нас дуже непогано завершилося. Ми вийшли у євровесну.

З приводу нової системи з трьома захисниками, яку “Шахтар” використав у матчі Ліги Чемпіонів проти міланського “Інтера”, Микола розповів, що команда була до неї готова: 

- Ми не придумуємо це в один день. Ми це на тренуваннях відпрацьовуємо. Команда була готова до цього ходу. І кожний гравець розумів, що йому потрібно робити в конкретному епізоді. Проблем у цьому не було. 

Захисник збірної України привітав всіх вболівальників України із прийдешніми святами: “Найголовніше, щоб всі були здорові. Ну і звісно, чекаємо повернення вболівальників на стадіонах. Щоб завершилася пандемія, і щоб їм дозволили повернутися на трибуни. Хочеться вже зіграти матчі із вболівальниками. І тоді атмосфера футболу знову прокинеться на аренах”. 

Нагадаємо, останній матч “Шахтаря” у 2020 році проти “Інгульця” не був зіграний через неготовність поля у Кропивницькому.