Лопес розповів, кого вважає найкращим боксером світу

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що мексиканець Сауль Альварес заслужено лідирує в рейтингу найкращих боксерів світу, незалежно від вагової категорії

Про це повідомляє iFL TV.

Про це абсолютний чемпіон світу в легкій вазі (до 61,2 кг) заявив після бою Сауля Альвареса проти британця Каллума Сміта, який він відвідав на запрошення мексиканця.

"Альварес подякував мені за те, що я прийшов на його бій. Він запросив мене разом з батьком і командою. Канело феноменально приймає гостей. Ми поважаємо один одного, і я вважаю його королем pound-for-pound. Може, одного разу він передасть цей факел мені", - сказав Лопес, якого напередодні визнали найкращим боксером 2020 року за версією журналу The Ring.

Сауль Альварес 19 грудня відібрав у Каллума Сміта титул WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та здобув вакантний пояс WBC (Всесвітньої боксерської ради) у другій середній вазі (до 76,2 кг).

Переконлива перемога дозволить мексиканцю зберегти за підсумками 2020 року звання найкращого боксера світу, незалежно від вагової категорії, за версією журналу The Ring.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb