Чим довше тиснутимуть - тим довше Татаров буде в ОП, - Арестович

За словами Олексія Арестовича, в Офісі президента сприймають справу Олега Татарова як тиск на себе

Про це радник глави ОП Андрія Єрмака та прес-секретар української делегації в ТКГ Олексій Арестович розповів у інтерв'ю "Бабелю".

В розмові журналісти сказали Арестовичу, що зважаючи на кадрову політику влади можна дійти висновку, що думка виборців не є для неї важливою. Вони заявили, що до Офісу президента приходять люди з неоднозначною репутацією та назвали серед таких, зокрема Олега Татарова, Михайла Подоляка та, власне, Арестовича. На це їхній співрозмовник відказав:

"А в кого хороша репутація? Про кого можна сказати, що він із кимось не працював або не знайомий? Про Нефьодова навіть у відкритих джерелах я можу знайти стільки, що ви скажете, що його розстріляти потрібно. Горбулін - у владі. Рябікіна не знаю... Розповісти і щось знайти можна на кого завгодно."

Читайте також: Офіс генпрокурора передав справу Татарова в СБУ, - Слідство.Інфо

На це журналісти зазначили, що сам Арестович публічно зізнавався, що використовував "чорні" технології для боротьби з Росією та називав себе аферистом. Інтерв'юери запитали в радника Єрмака, як влада може співпрацювати з такою людиною як він.

"Запитайте у влади. Серйозні люди так не міркують. Орієнтуватися на такі речі - означає працювати під тиском. Єрмак і президент, за моїми відчуттями, не працюють на умовах і під тиском. Це стосується і Татарова: чим довше тиснуть на тему Татарова, тим довше Татаров там буде", - відповів він.

Читайте також: Арестович: За "вагнерівцями" однозначно стежили українські спецслужби

Журналісти нагадали, що Татаров говорив, що майданівці бʼють "Беркут", коли все було рівно навпаки. Це не можна ігнорувати і називати шантажем.

"Татаров -  офіцер: йому наказали, він виконав", - відповів Арестович.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо