Заплановані зустрічі у рамках місії МВФ пройшли добре, - заступник виконавчого директора Фонду

За словами заступника виконавчого директора МВФ Владислава Рашкована, усі зустрічі у рамках місії Фонду пройшли добре, через дистанційний характер роботи місії і новорічні свята вона може тривати трохи довше звичайних 2 календарних тижнів

Про це у Facebook повідомив заступник виконавчого директора МВФ Владислав Рашкован.

"Не варто очікувати ніяких оголошень щодо закінчення місії зараз або пов'язувати відсутність комунікації з якимись проблемами. Хід переговорів є конфіденційною інформацією, тому я ніколи публічно його не комунікую і не відповідаю, як проходить місія. Можу лише сказати, що всі заплановані зустрічі, як на вищому рівні, так і на експертному рівні, за 3 дні були проведені і пройшли добре", - написав Рашкован.

При цьому він зазначив, що, беручи до уваги свята, що наближаються та дистанційний характер місії, вона може тривати трохи довше двох тижнів.

"Беручи до уваги свята, що наближаються, місія почалася у понеділок, 21 грудня, пропрацювала три дні до 23 грудня і продовжиться вже після закінчення новорічних свят. У середньому місія йде повних 10-12 робочих днів (тобто трохи більше 2 календарних тижнів). Однак, дистанційний характер місії, а також різниця у 7 годин часу між Вашингтоном і Києвом залишає на кожен день лише 4-5 годин роботи замість 8-10 робочих годин у Києві під час звичайної місії. Тож не виключаю, що місія може бути трохи довше", - зауважив Рашкован.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb