У боулінгклубі в Іллінойсі вбито троє і поранено ще троє осіб

Внаслідок стрілянини в залі для боулінгу в місті Рокфорд (Іллінойс, США), що сталася ввечері у суботу, 26 грудня 2020 року, втратили життя троє людей. Ще троє є пораненими

Як заявляє поліція, підозрюваний знаходиться під вартою, інформує Еспресо.TV з посиланням на CNN.

Правоохоронці отримали дзвінки про стрілянину з кількома жертвами на вулиці Дон Картер Лейнс в суботу близько 18:55 за місцевим часом (02:55 за Києвом), сказав начальник міської поліції Даніель О'Ші на брифінгу.

"Коли офіцери прибули на місце, стрілець все ще знаходився в будівлі", - сказав О'Ші.

"Жоден офіцер не вистрілив зі своєї зброї, про яку ми знаємо на даний момент, але особа, яку ми вважаємо відповідальною, і єдина особа, яку ми вважаємо на даний момент причетною, ми наразі тримаємо під вартою", - додав він.

Відповідальні співробітники виявили трьох людей мертвими на місці події та ще трьох з пораненнями від стрілянини, сказав О'Ші. 

За його словами, даний злочин був випадковим нападом (random attack).

Серед жертв було щонайменше двоє підлітків.

Згідно із попередніми даними, вогонь вівся як всередині, так і зовні боулінгу.

Боулінгклуб розмістив на своїй сторінці у Facebook повідомлення: "Моліться, будь ласка".

"Я розлючений і водночас засмучений насильством сьогодні вночі на Дон Картер Лейнс", - заявив мер Рокфорда Том Макнамара.

"Я думаю про сім'ї тих, хто втратив близьких. Я також думаю про тих, хто постраждав, і я сподіваюся на їх швидке і повне одужання", - зазначив керівник міста.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb