Збройний опір загарбникам виявиться для Росії таким же шоком як і нинішня білоруська революція, - Санніков

В разі потреби білоруси готові узяти до рук зброю, аби захистити свій державний суверенітет від російських інтервентів. Москва може у тому навіть не сумніватися

У цьому запевнив білоруський опозиціонер, політик і дипломат, ексзаступник міністра закордонних справ Республіки Білорусь Андрій Санніков в етері щотижневої програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

"Одна справа демонстрація пропаганди на території Білорусі або відправка пропагандистів й інша справа поява чужих військ в чужих мундирах на території нашої держави. Ось цього терпіти білоруси точно не будуть. І на нашому боці будуть всі закони та міжнародне право, тому що збройний опір проти окупантів - це святий обов'язок кожного громадянина, який зобов'язаний захищати свою країну. У тому числі й збройні сили Білорусі зобов'язані цим займатися", - зазначив політик.

Попередні розрахунки верхівки РФ в даному випадку, як підкреслив Санніков, знову виявляться помилковими.

"Як не очікували такої революції потужної в Білорусі, так, напевно, неправильно оцінюють і те, яку відсіч тут можуть дати будь-яким намірам російських військових або ментів", - впевнений Андрій Санніков.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb