Поліція провела обшуки в міськраді Миколаєва

28 грудня поліція провела обшуки в міській раді Миколаєва через можливе завищення вартості робіт на 200 тис. грн

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Сьогодні, 28 грудня, слідчі Заводського відділу поліції спільно зі слідчими Слідчого управління, а також співробітниками Управління стратегічних розслідувань ДСР та УСБУ в Миколаївській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури провели ряд обшуків на території підрядної організації та у робочих кабінетах посадовців Миколаївської міської ради стосовно привласнення коштів місцевого бюджету, виділених на роботи з облаштування парків, скверів та ремонту тротуарної плитки, що виконуються на замовлення ДЖКГ", - йдеться в повідомленні.

В поліції зазначають, що у жовтні 2019 року між підрядною організацією та Департаментом житлового-комунального господарства Миколаївської міської ради була укладена угода щодо капітального ремонту скверу та території Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова в Заводському районі Миколаєва.

"В ході розслідування встановлено, що роботи за вказаним договором проводились не в повному обсязі, а загальна їхня вартість завищена на понад 200 тис. грн", - додали правоохоронці.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо