Росіянин, якого не пустили в Україну, запропонував хабар прикордонникам і отримав заборону в'їзду на 3 роки

Росіянин, якого не пропустили в Україну в аеропорту "Бориспіль" через те, що він не зміг пояснити причину прильоту, спробував дати прикордонникам хабаря, за що отримав заборону в'їзду на три роки

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ у Facebook.

"У "Борисполі" росіянин намагався "купити" пропуск в Україну. 40-річний росіянин прилетів у столичний аеропорт рейсом із Туреччини. Під час заходів прикордонного контролю йому було відмовлено у перетині кордону, так як іноземець не зміг підтвердити мети своєї подорожі в нашу країну", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники зазначають, що вранці 28 грудня, не дочекавшись зворотного рейсу, чоловік вирішив запропонувати їм хабаря. За словами працівників аеропорту, чоловік запропонував $300.

"Однак його задум не вдався. Неправомірні дії іноземця прикордонники припинили та проінформували співробітників Нацполіції. Окрім складання документів про кримінальне правопорушення, громадянину РФ заборонено в’їзд в Україну терміном на 3 роки. Наразі іноземця повернуто зворотним рейсом", - підкреслили у відомстві.

  • Нагадаємо, у листопаді прикордонники відмовили у в'їзді в Україну російському актору Кирилу Гребенщикову.
  • У грудня за поданням СБУ Мінкульт включив російського актора Олексія Гуськова до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо