Трамп підписав бюджет США на 2021 рік

Президент США Дональд Трамп підписав бюджет країни на 2021 фінансовий рік у розмірі $2,3 трлн, який включає пакет заходів з підтримки економіки в умовах пандемії в розмірі $900 млрд

"Президент Дональд Трамп підписав законопроєкт про бюджет на фінансовий рік, що закінчується 30 вересня 2021 року, що передбачає надзвичайне реагування на коронавірус і надання надзвичайної допомоги… Президент підписує цей законопроєкт, щоб відновити допомогу з безробіття, припинити виселення, надати допомогу в оренді житла… додати значно більше грошей на поширення вакцин і багато іншого", — написав представник Білого дому Джадд Дір в своєму Twitter.

У своїй заяві після підписання бюджету Трамп, заявив, що очікує від Конгресу голосування на користь окремого законопроєкту, що збільшить виплати американцям до 2000 доларів для дорослого і 600 доларів для дитини. Голосування має пройти в понеділок.

Президент також закликав конгресменів прибрати з бюджету те, що він вважає непотрібними витратами і пообіцяв вислати їм список положень, які він вважає за необхідне прибрати.

Як повідомляє CNN, Трамп підписав масивний законопроєкт про допомогу в період пандемії COVID-19 і державне фінансування в розмірі $2,3 трлн у неділю ввечері, 27 грудня.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb