Цієї середи хтось із України може виграти 376 або 363 мільйонів доларів

Почати Новий 2021 рік у статусі доларового мультимільйонера? Це можливо, з TheLotter.com. У середу: лотерея США Powerball, найпопулярніша лотерея Америки, доступна українцям, з джекпотом $ 363,000,000! Крім того, друга за популярністю лотерея Америки, Mega Millions, розіграє 376 мільйонів доларів, вже сьогодні вночі!

На цьому тижні: лотерея США Powerball, найпопулярніша лотерея Америки разіграє $363,000,000! Друга за популярністю лотерея Америки, Mega Millions, пропонує  376 мільйонів доларів!

Де купити лотерейний білет? 

Хоча білети Powerballі MegaMillionsпродаються лише на території США, брати участь в лотереях Америки можна і перебуваючи на іншому кінці світу. Як? За допомогою онлайн-сервісів покупки білетів, таких як theLotter.com, що пропонують участь в найбільших тиражах світу. Сайт з'явився на ринку трохи менше 20 років тому, і за минулий з тих пір час виплатив своїм гравцям призи на суму в понад $ 100 мільйонів, включаючи джекпоти і другі призи в лото США. Всі виграші клієнтів сайту виплачуються без комісій. Оплата послуг сайту здійснюється за рахунок невеликої добавки до ціни білета, яку ви платите при його покупці.

Ось як ви можете взяти участь в лотереї США з України:

З дня заснування компанії у 2002 році, TheLotter дзвонить щасливцям, які виграли у лотереї на сайті з привітаннями: "Здрастуйте, ви виграли в лотерею!"

Наталя з України виграла приз в 1 мільйон доларів в лотереї Мега Мільйони в 2017 році, купивши білет онлайн на сайті TheLotter.com.

Адріан Коореманс, представник компанії TheLotterпояснює: "TheLotterдарує учасникам приголомшливу можливість брати участь в найбільших і найбільш захоплюючих лотереях світу. І що найкраще? Наші клієнти не просто беруть участь в лотереях - вони в них виграють!

Ви можете взяти участь в тиражі Powerballз джекпотом $363 мільйонів тут.

TheLotter - провідний в світі онлайн сервіс з продажу лотерейних білетів світу. Лотерейні фанати з усього світу довіряють сайту, що надає безпечний і простий спосіб грати в найбільші лотереї світу з офіційними білетами. За роки роботи TheLotterвиплатив призів на суму понад $ 100 мільйонів, більше ніж 5.5 мільйонам переможців з усього світу.