Британський чемпіон дав категоричний прогноз на супербій Джошуа – Ф'юрі

Ексчемпіон світу британець Карл Фроч заявив, що Ентоні Джошуа задля перемоги над Тайсоном Ф'юрі доведеться нокаутувати суперника

Про це повідомляє BoxingScene.

На думку Фроча, Джошуа не здатен перемогти Ф'юрі за очками, тому йому необхідно робити ставку на нокаут.

"Мені здається, Джошуа може виграти цей бій лише достроково. Йому не під силу перебоксувати Ф'юрі, який надзвичайно вправний на дистанції. Він кидає удари з-під несподіваних кутів і дуже нестандартний", - розповів Фроч.

Водночас, він вважає високими шанси Джошуа нокаутувати Ф'юрі.

"Джошуа золотий медаліст Олімпіади з міцною базою, який здатен в агресивній манері працювати комбінаціями ударів. Якщо він продемонструє той же інстинкт вбивці, який ми бачили в його попередніх боях, тоді йому вдасться побити Ф'юрі. Як на мене, AJ може з ним розправитися, ви ж бачили його вибухи агресії в бою з Кубратом Пулєвим. Якщо Джошуа зуміє зберігати цей настрій протягом усього поєдинку, тоді у нього є шанс зупинити Ф'юрі", - сказав Фроч, який був чемпіоном світу у другій середній вазі (до 76,6 кг).

Очікується, що Джошуа та Ф'юрі зустрінуться у бою за титул абсолютного чемпіона світу в надважкіій вазі у 2021 році. 

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb