У ЦВК перерахували голоси на дільниці у Пришибській ОТГ на Полтавщині та виявила порушення

30 грудня Центральна виборча комісія перерахували голоси на дільниці №53394 територіального виборчого округу №149, що на Полтавщині. А саме містечка Кобелячок Пришибської об’єднаної територіальної громади

Із результатом 96 голосів тут виграла  Валентина Городянко. Раніше місцева ТВК визнала результат на цій дільниці недійсним і не врахувала його. Через що виграла інша кандидатка на сільського голову Алла Бабець. Після судової тяганини голоси на проблемній дільниці сьогодні перерахувала ЦВК.

«Кількість голосів за кандидатів на посаду сільського голови: Бабець Алла - 65, Городянко Валентина - 96. Таким чином, за результатами повторного перерахунку встановлено невідповідність загальної кількості виборців, які взяли участь у голосуванні та кількості невикористаних виборчих бюлетенів, одержаних ДВК. ЦВК установила відсутність двох виборчих бюлетенів, про що буде складено акт», - заявив Голова Центральної виборчої комісії Олег Діденко.

Після першого підрахунку результатів виборів у Пришибській ОТГ сільським головою стала Валентина Городянко. Друге місце посіла Алла Бабець із результатом на 6 голосів меншим. Деталі справи дивіться в сюжеті.