В Ємені біля президентського палацу пролунав новий вибух, кількість жертв атаки в аеропорту зросла до 26

У єменському місті Аден, де сьогодні пролунало кілька вибухів в аеропорту під час посадки літака з членами нового уряду Ємену, знову стався вибух - тепер поблизу палацу "Аль-Машик", куди вони прибули з аеропорту

Про це повідомило агентство Reuters.

Агентство не уточняє, що саме стало причиною вибуху. Інформація про загиблих чи постраждалих від вибуху також не надходила.

Видання Al Arabiya повідомило, що вибух стався під час перехоплення та знищення дрону з бомбою, який був націлений на палац.

Водночас кількість загиблих під час вибуху в міжнародному аеропорту Аден в Ємені зросла до 26 осіб, повідомляє Sky News Arabia з посиланням на свої джерела.

Співрозмовники в єменському уряді і лікарнях повідомили, що понад 60 людей отримали поранення під час вибуху в аеропорту.

За даними джерел, серед загиблих було кілька цивільних осіб, які прибули на рейс до столиці Єгипту Каїра, а також низка місцевих чиновників.

Вибух в міжнародному аеропорту міста Аден в Ємені пролунав 30 грудня після приземлення урядового літака.

За інформацією Sky News Arabia, один з вибухів стався на злітно-посадковій смузі аеропорту, а інший — в терміналі аеропорту Аден.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb