Заробляли копійки та 20 років винаймали квартиру: лідер "Динамо" розповів, на що пішли його батьки, аби він став футболістом

Захисник "Динамо" Віталій Миколенко розповів, що його батьки переїхали до Києва та важко працювали, аби він міг займатися футболом

Про це Миколенко розповів у інтерв'ю YouTube-каналу "Від душі в душу".

За його словами, батьки важко працювали, щоб заробити йому на навчання і зняти квартиру.

"Коли ми переїхали до Києва, взагалі жесть була. В такому жили, що просто... Однокімнатна квартира на Героїв Дніпра. Там просто жах був. Батьки стільки "пахали", щоб отримати якісь гроші, зняти квартиру і заплатити за мене в школі, адже я в платній навчався. Коли переїхав на базу, батькам і мені стало трохи легше. Все своє життя бачив, як вони заробляють ці копійочки, крупинки, тому не знаю, як після такого гроші можуть мене зіпсувати", - розповів Миколенко.

Він додав, що батьки переїхали до Києва задля того, аби він міг займатися футболом.

"Я напросився на перегляд, сподобався, сказали, що треба переїжджати до Києва. Ми з батьками зібралися і переговорили. Мама з татом сказали, що будемо переїжджати. Ми 20 років знімали квартиру. Я народився в селі, потім переїхали в Черкаси, весь час жили на орендованій квартирі", - пригадав Миколенко.

21-річний Віталій Миколенко виступає за першу команду "Динамо" із сезону 2017/18. За збірну України зіграв 11 матчів. За оцінкою transfermarkt його трансферна вартість складає 13 млн євро.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb