Звільнення генерала Кривоноса матиме негативний кадровий вплив на РНБО, - Михайло Забродський

Звільнення заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса матиме негативний кадровий вплив на РНБО, адже генерал був чи не єдиним фаховим військовим в структурі Ради нацбезпеки та оборони

Таку думку висловив народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” Михайло Забродський в ефірі програми “Коментар з Христиною Шкудор” на телеканалі Еспресо.TV.

“Генерал Сергій Кривонос був чи не єдиним дійсно фаховим військовим в структурі РНБО. Це професіонал, який чітко розумів специфіку поточного військового конфлікту на території України, а не просто мав якийсь військовий бекграунд. Саме тому рішення про його звільнення матиме негативні наслідки. Оскільки, політична позиція та реалізація волі ОП, а не президента, це одне, а необхідність розбиратись в питаннях безпеки, навіть, в тій же територіальній обороні це зовсім інше. Хоча ми знаємо, що в РНБО залишились посадові особи з генеральськими званнями, які мають свої погляди та певний досвід, але для поточного складу РНБО звільнення Сергія Кривоноса це велика втрата.”, - пояснив Забродський.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb