За підозрою у вбивстві розшукується житель Черкас

1 січня, о 06:10, до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні, про те, що доставлено чоловіка 2002 року народження, з ножовими пораненнями грудної клітини і живота, який під час реанімаційних заходів помер

За вказаним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Таку інформацію сьогодні, 3 січня 2021 року, як передає Еспресо.TV, оприлюднила Національна поліція.

"У вчиненні даного кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється громадянин Черниш Анатолій Васильович, 1985 року народження, житель міста Черкаси", - зазначається у повідомленні.

Чоловік пересувається на автомобілі марки “Fiat DOBLO” 2000-2004 років випуску, сірого кольору.

Особливі прикмети авто: передня частина авто та водійські двері можливо мають механічні пошкодження.

Поліція звертається до всіх громадян, хто став свідком чи очевидцем події або володіє будь-якою інформацією про дану подію, звернутися до Черкаського відділу поліції за адресою Смілянська, 57  або повідомити за телефонами: 39-31-01, або 102.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb