Синоптик Наталка Діденко розповіла, де найближчими днями чекати на дощ і мокрий сніг

У середу, 6 січня, у північних і західних частинах України та на Луганщині очікується дощ із мокрим снігом

Про це повідомила у Facebook синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

"Дощ, подекуди з мокрим снігом очікується 6-го січня на Півночі України, на крайньому заході та на Луганщині. На решті території - без опадів", - написала пані Діденко.

На Різдво дощ і мокрий сніг очікується майже на всій території країни.

"Циклон, який вже зараз розминається на південному заході Європи, 7 січня охопить практично всю Україну дощем та мокрим снігом та ще й сильним північно-західним вітром. Температура повітря в Україні завтра коливатиметься в межах +2...+6 градусів, на сході буде свіжіше, 0...+3 градуси, на півдні буде по-весняному тепло, +7...+13 градусів. На Різдво невелике похолодання передбачається у західній частині України", - розповіла пані Діденко.

З 9-10 січня в Україні очікується похолодання.

"Поступово знижуватиметься температура повітря практично повсюди і, за попередніми прогнозами, вже Василя, Український Новий рік і наступний Святвечір, напередодні Водохреща, ми зустрінемо із морозом", - зазначила пані Діденко.

У Києві 6-7 січня буде волога погода з опадами.

"У Києві Святвечір обіцяє бути вологим, з невеликими опадами, на Різдво у столицю також завітає циклон. Тому опади, дощ та мокрий сніг, очікуються", - написала пані Діденко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb