Зеленський фотографується на лижах у Буковелі. Без маски й з посиленою охороною

Президента Володимира Зеленського помітили на лижному курорті "Буковель" в Івано-Франківській області. Світлини з ним розміщують користувачі соцмереж

Перші знімки почали публікувати напередодні Різдва. Вони продовжили з'являтися й 8 січня 2021 року, коли в Україні почав діяти посилений карантин через пандемію COVID-19, передає Еспресо.TV з посиланням на Українську правду.

"Формально Зеленський не порушує заборони уряду, бо Кабінет Міністрів дозволив працювати лижним курортам у період з 8 до 24 січня включно. Проте для мешканців міст усі публічні розваги недоступні в цей період. Більше того, навіть придбати одяг проблема. Це можна зробити лише онлайн", - зазначає видання.

Читайте такожДозвіл на каву та батарейки: у МОЗ пояснили, що можна продавати у кіосках під час карантину

Як пишуть користувачі соцмереж, на "Буковелі" лижники утворюють черги на підйомники і не дотримуються дистанції.

При цьому на фотографіях президент Зеленський без маски.

До його захисного шолому прикріплено відеокамеру.

"У деяких країнах чиновники йшли у відставку через те, що порушили запроваджені в їхніх країнах правила карантину, або через те, що подавали поганий приклад своїм співвітчизникам, не залишаючись вдома", - наголошує УП.

Також у блогосфері наводяться свідчення про цілеспрямоване перекривання найкращих трас Буковелю для "якихось VIP-персон, через що в Різдво утворилося нереальне скупчення людей, бо лижники були позбавлені простору для катання".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb