У Чикаго чоловік влаштував серію нападів зі стріляниною, є загиблі та поранені

У американському місті Чикаго чоловік влаштував серію збройних нападів, внаслідок яких загинуло три людини та ще кілька було поранено

Про це повідомляє CNN.

Стрілянина почалася в 13:50 за місцевим часом. 32-річний Джейсон Найтенгейл почав стріляти на парковці по водієві однієї з машин, який помер на місці. Потім він зайшов в житловий будинок поблизу, попросив зателефонувати і розстріляв працівницю охорони, яка померла в лікарні. Ще одна жінка, якій Найтенгейл вистрілив в голову, госпіталізована в критичному стані.

Пізніше підозрюваний викрав машину, о 15:35 він увійшов в один з магазинів, оголосивши про пограбування, де застрелив чоловіка і поранив жінку. О 16:30 він напав на авто, в якому їхала жінка з 15-річною донькою. Він поранив одну з них, а потім повернувся в магазин, який пограбував, та напав на поліцейських, які приїхали на виклик.

Чоловік зумів втекти від поліції і поїхав в інше місто, де о 17:38 почав стрілянину в одній з аптек, а також захопив заручника в сусідньому ресторані. Там він поранив дівчину, яку госпіталізували у важкому стані. Місцеві поліцейські, які прибули на виклик, застрелили злочинця, мотиви якого наразі невідомі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb