Санкції Мінфіну США проти Дубінського, Онищенка та інших цілком прогнозовані, - Безсмертний

Введення санкцій проти Дубінського, Онищенка та інших цілком прогнозоване та очікуване рішення

Таку думку висловив дипломат та політик Роман Безсмертний в ефірі програми “Великий ефір Василя Зими” на телеканалі Еспресо.TV.

“2020 рік в міжнародній політиці України ознаменувався процесом об'єктивації. Це дуже негативний сценарій. Мова ведеться не тільки про персон, які були названі. По цих персонах, на мою думку, рішення було прогнозоване і очікуване. І очевидно. що цей список далеко ще не завершений. Адже саме прізвища цих осіб та інших звучало і в російських ЗМІ з коментуванням виборчого процесу США. Особливо, це було помітно наприкінці року. Також потрібно зазначити, що ці персони, як і інші, давно помічені в бізнес схемах з ознаками корупції не тільки в США, а й в Європі та Росії. Тому прихід таких людей в парламент, чи до структури влади в процесі об'єктивації буде наштовхуватися на санкційні рішення. Я глибоко переконаний, що питання стоїть не в терміновості. В цих списках вже давно фігурує всім відомий Медведчук і інші представники діяльності спецслужб Росії”, - заявив Безсмертний.

Також дипломат додав, що якщо президент Зеленський не відреагує на даний факт, то це тільки погіршить ситуацію.

“Інша проблема полягає в тому. що політичне керівництво України абсолютно ніяк на це не реагує. Вони вважають, що подібні рішення, які прийняті Держдепом США, їх ніяк не стосуються. Хоча я б радив якомога швидше висловити свою позицію. Адже таким чином вони стають в ряди цих осіб, не помічаючи шкідливих дій цих персон по відношенню до України.”, - додав Безсмертний.