Холіфілд назвав неймовірну суму, яку принесе бій з Тайсоном

Американський боксер Евандер Холіфілд заявив, що його поєдинок проти іншого ексчемпіона світу зі США Майка Тайсона принесе організаторам $200 млн

Про це він заявив у інтерв'ю The Sun.

За словами Холіфілда, його бій проти Тайсона перевершить касові збори від поєдинку "Залізного Майка" проти Роя Джонса, який приніс організаторам $80 млн.

"Я вважаю, що наш бій з Майком Тайсоном збере $200 млн. Я думаю, Майк вже отримав моє повідомлення. Якщо він має намір це зробити, то зробить, якщо ні, то ні. Він повинен прийняти рішення зараз, і нам потрібно досягти угоди. Я буду радий, якщо Майк зустрінеться зі мною на рингу", - сказав Холіфілд.

Він додав, що переговори про організацію його третього поєдинку з Тайсоном тривають.

"Можу сказати, що моя команда веде переговори з менеджерами Тайсона, і я чекаю їх рішення. Я як і раніше готуюся до цього бою. Я знаю, що коли-небудь ми домовимося, і я готовий до бою з ним", - розповів Холіфілд.

Евандер Холіфілд, якому зараз 58 років, та 54-річний Тайсон провели два поєдинки 1996-му та 1997 роках. В обох боях перемогу здобув Холіфілд. Під час другого поєдинку Тайсон відкусив супернику шматок вуха.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb