Лопес назвав імена боксерів, які бояться битися з Ломаченком

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що його співвітчизники Раян Гарсія та Джервонта Девіс бояться битися з українцем Василем Ломаченком

Про це повідомляє BoxingNews24.

За словами Лопеса, Гарсія та Девіс зраділи його перемозі над Ломаченком, оскільки у них зникла необхідність битися з українцем, якого вони бояться.

"Інші бійці в легкій вазі не захочуть битися з Ломаченко, ці хлопці бояться його. Вони досі бояться Ломаченка, і на це є причина. Вони були дуже щасливі, коли Теофімо побив Ломаченка, вони тепер можуть турбуватися про інші речі. Я маю на увазі та Раяна Гарсію, Джервонту Девіса та інших хлопців. Тепер вони виключили Лому з рівняння", - сказав Лопес.

Читайте такожТоп-7 найгучніших боксерських боїв 2020 року

Теофімо Лопес володіє титлами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) в легкій вазі (до 61,2 кг).

Звання абсолютного чемпіона світу боксер зі США здобув у жовтні 2020 року, здолавши українця Василя Ломаченка.

Раян Гарсія є "тимчасовим" чемпіоном світу WBC,

Джервонта Девіс володіє титулами "регулярного" чемпіона WBA в легкій вазі (до 61,2 кг) та WBA Super у другій напівлегкій категорії (до 59 кг).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb