Луческу пояснив, чому "Динамо" не купуватиме сина "Карпатського Марадони"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу заявив, що у киян немає коштів на купівлю румунського футболіста шотландського "Рейнджерс" Яніса Хаджі

Про це повідомляє playsport.ro.

За словами Мірчі Луческу, Яніс Хаджі, який є сином найкращого румунського футболіста в історії – Георге Хаджі – незабаром вийде на найвищий рівень, тому він "Динамо" не по кишені.

"Скоро станеться прорив, якого всі чекають, і він стане великим футболістом. Він несе "вантаж" свого прізвища. Янісу потрібен тренер, як я, який знає, як працювати з молодими талантами. Але його трансфер обійшовся б занадто дорого, я не можу його купити", - сказав Луческу.

Він також нагадав, що Георге Хаджі блискуче виступив на чемпіонаті світу-1994 завдяки спільній роботі з ним у італійському клубі "Брешія".

"Не варто забувати, як я підготував Георге Хаджі до чемпіонату світу в США, коли я забрав його з "Реала" в "Брешію". Я тиснув на нього, називав товстим, тримав в резерві в серії B, щоб в ньому заграла гордість. Бачите, що з цього вийшло", - розповів Луческу.

Георге Хаджі, на прізвисько "Карпатський Марадона", грав у "Брешії" під керівництвом Мірчі Луческу в 1992-1994 роках. На чемпіонаті світу в США Румунія дійшла до чвертьфіналу.

22-річний Яніс Хаджі виступає за "Рейнджерс", його вартість за даними transfermarkt складає 4,5 млн євро.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb