Ломаченко та Лопес отримали пропозицію про проведення бою-реваншу із Близького Сходу

Організатори із Близького Сходу зацікавлені в проведенні другого бою за титул абсолютного чемпіона світу між українцем Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом

Про це заявив промоутер обох боксерів Боба Арум в інтерв'ю YouTube-каналу Gareth A Davies.

За його словами, Ломаченко зацікавлений у реванші з Лопесом, а бізнесмени з Близького Сходу готові вкласти гроші в його організацію.

"У мене не було розмови з Ломаченко. Я спілкувався з його менеджером Егісом Клімасом. За його словами, Ломаченко має намір провести реванш з Лопесом, але Теофімо не хоче ще раз виходити на ринг проти українця. Тому подивимося, що ми зробимо для Ломаченка. Люди з Близького Сходу згадували про організацію цього реваншу. У боксі завжди вирішують гроші. Ми не можемо влаштовувати такі великі заходи без глядачів. Просто не можна цього робити. Втрачається занадто багато джерел доходу", - сказав Арум.

У жовні 2020 року Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопесу в поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) в легкій вазі (до 61,2 кг)

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb