Макгрегор назвав Хабіба жирним слоном, який провалив зважування

Ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор заявив, що росіянин Хабіб Нурмагомедов перед останнім боєм не вклався у ліміт вагової категорії

Про це Макгрегор заявив у інтерв'ю YouTube-каналу The MacLife.

На його думку, Хабіб Нурмагомедов провалив зважування перед поєдинком з Джастіном Гетжі у жовтні минулого року та не вклався в ліміт легкої ваги (до 70 кг).

"Він виглядає як слон. Зараз він схожий на маленького жирного слона. Напевне, добряче проводить час. Не думаю, що він зробив вагу перед своїм останнім боєм. Зважування виглядало дивно, дуже незвичайна поведінка на вагах", - сказав Макгрегор.

Також ірландець висловив обурення тим, що росіянин влітку 2020 року відмовився від поєдинку з Тоні Фергюсоном, зіславшись на неможливість вилетіти з Росії до США через пандемію.

"Ось як він просто міг так взяти і змитися з бою проти Тоні? У тебе призначений титульний бій, а ти просто змиваєшся. Як так? Це його підхід, і він завжди успішно його використовував", - сказав Макгрегор.

Хабіб після перемоги над Гетжі оголосив про завершення кар'єри, однак президент UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) Дейна Вайт планує найближчим часом провести переговори із росіянином, щодо його повернення в октагон.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb