"Мені здається, різні вакцини виготовляють в одній лабораторії", - нардеп-антивакцинатор поділився конспірологічною теорією

Окрім того, що всі вакцини можуть вироблятися в одній лабораторії, нардеп від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук також переконаний - вакцини змінюють ДНК

Про свої погляди на вакцину від COVID-19 нардеп-"слуга" Юрій Камельчук розповів у інтерв'ю "Цензору".

Журналіст Юрій Кузьменко в інтерв'ю поставив нардепу запитання, чи не бентежить Камельчука те, що в просуванні своєї конспірологічної теорії, в основі якої змова фармакологічних компаній проти людства він сам же і посилається на чиновників, функціонерів МОЗ, бізнесменів, їх піарників і мас-медіа, які заявляють про вигоду деяких компаній від нагнітання істерії щодо коронавірусу. Журналіст наголосив, що переважна більшість медиків сподіваються на вакцини - і до того ж вітають конкуренцію серед виробників. 

"По-перше, я не посилаюся на тих, про кого ви говорите. Я їх згадую. По-друге, я часто говорю і про відповідальність лікарів. До речі, мені вже надсилають свої особисті відеозаписи експерти, лікарі, вірусологи, які конкретно займаються дослідженням або вакцин, або інших речей. І ось вони, крім іншого, підтверджують правоту одного з моїх останніх висловлювань - стосовно інформації про інгредієнти, які присутні, наприклад, в російській вакцині", - заявив Камельчук.

За його словами, інгридієнти російської вакцини виготовляють "по старій технології", щоправда ні старої ні нової нардеп не назвав.

Читайте також: Нардеп-"слуга" Камельчук висловив сумніви у безпеці "багатьох вакцин", доцільності носіння масок і виступив проти локдауну

Камельчук окремо прокоментував "західні" вакцини:

"З іншого боку, давайте візьмемо за основу якийсь збірний образ західних вакцин. Як мені здається, їх розробляють в одній лабораторії - а потім беруть великі гроші (нібито за право використання напрацювань). До слова, приблизно так розроблялися і всі попередні вакцини".

Камельчук заявляє, що роль уряду у змові корпорацій щодо вакцин - створити умови, коли вибору у людей немає.

"Задіяно широке інформаційне поле, наганяє страх і паніка. Людей переконують в тому, що без вакцинації - ніяк. Тепер щодо докторів, які говорять про західні вакцини. У Фейсбуці, в Ютьюб доступні інтерв'ю фахівців (їх профіль і експертний рівень можна перевірити), які навіть коментують те, що написано на сайтах відомих фармацевтичних компаній, що виготовляють ці вакцини. І з'ясовується, що там прямо написано: ці вакцини де-факто біологічно перепрограмують ДНК людини! А це вже втручання!" - поділився Камельчук.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо