SkyUp збільшив вагу ручної поклажі та оновив правила її перевезення

Авіакоманія SkyUp збільшила вагу ручної поклажі до 9 кг та змінила правила її перевезення

Про це повідомила пресслужба SkyUp.

Згідно з повідомленням, максимальна вага одного місця ручної поклажі, перевезення якого входить до вартості квитку незалежно від обраного тарифу і не вимагає додаткових доплат буде збільшено до 9 кг з 7 кг. При цьому розміри сумки чи валізи, як і раніше, не повинні перевищувати 55х40х20 см.

Додаткові предмети як-то ноутбук, верхній одяг, парасольки, книги, журнали, папки тощо за новими правилами повинні розміщуватися всередині сумки чи валізи. Винятком є товари Duty Free, які до 31 березня 2021 року включно можна брати на борт безкоштовно. З 1 квітня для безкоштовного перевезення їх також потрібно буде розміщувати всередині сумки чи валізи або доплачувати додатково $25 (699,25 грн).

Правила щодо додаткових дитячих речей, які можна безкоштовно взяти на борт, залишаються незмінними.

Крім того, для всіх наявних тарифів (Basik, Standard, Flex) стане доступною можливість перевезення другої одиниці ручної поклажі: у тарифах Standard і Flex - безкоштовно, а у Basik - за додаткову плату. 

Зазначається, що нововведення почнуть діяти з 20 січня 2021 року та будуть застосовуватися тільки для квитків, придбаних починаючи з цієї дати.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb