“Мені особисто зателефонував Юрій Максимов”, - новачок “Ворскли” Цітаішвілі у “Футбольному Форматі”

Новачок полтавської “Ворскли” Георгій Цітаішвілі в ексклюзивному інтерв’ю програмі “Футбольний Формат” на телеканалі “Еспресо” розповів, що було найважливішим для нього в переході з київського “Динамо” на правах оренди

“Скажу чесно, дуже радий був. Сподівався на хорошу команду в Україні. Зараз я перебуваю у “Ворсклі” і розумію, що це найкращий варіант для мене. Тому що колектив добре прийняв мене, тренерський штаб. 

Мені особисто зателефонував Юрій Максимов і сказав, що хоче мене бачити у команді. Для мене це були найважливіші слова, тому що давно їх не чув. Амбіції тут хороші, настрій хороший. Завдання стоять для команди”, - розповів Цітаішвілі. 

Півзахисник зізнався, що все вирішив телефонний дзвінок головного тренера Юрія Максимова.

“Просто скажу, що найважливіше, що я почув від тренера. Ці слова я просто давно ні від кого не чув. Ці слова я почув від нього в телефоні, мені не потрібно, щоб він до мене якось по-іншому ставився. Як до всіх - так і до мене. Я роботою повинен довести, що я гідний грати. Це не означає, що я приїхав з “Динамо” і буду грати в старті. Все залежить від мене, потрібно працювати і доводити щодня”, - сказав Цітаішвілі в етері "Футбольного Формату”, - розповів футболіст.