Справа Татарова: адвокат Микитася заявив, що той не давав покази та не йшов на угоду зі слідством

За словами адвоката, підозрюваний екснардеп та забудовник Максим Микитась не йшов на угоду зі слідством та не давав показань

Адвокат ексголови "Укрбуду" Максима Микитася Євген Грушовець розповів журналістам, що його підзахисний не йшов на угоду зі слідством, передає "Укрінформ".

"На даний момент Максим Микитась не давав показань у справі Нацгвардії, ніякої угоди немає, а тим паче судом вона не може бути затверджена", - зазначив юрист.

Читайте також: "Інформація не відповідає дійсності": Татаров про заяву НАБУ щодо справи проти нього

Як повідомлялося, експрезидента корпорації "Укрбуд" Максима Микитася підозрюють у махінаціях із житлом для Нацгвардії.

Читайте також: Справа Татарова: в ЦПК заявили, що Офіс президента хоче позбавити НАБУ підслідності щодо топ-чиновників

За даними слідства, головне управління Нацгвардії та компанія-забудовник "Укрбуд" уклали угоду, за якою на території колишньої військової частини мали збудувати житловий комплекс. Нацгвардія мала отримати там 50 квартир та 30 паркомісць. Проте у 2016-2017 роках сторони уклали додаткові угоди, за якими Нацгвардія відмовилась від квартир та паркомісць на Печерську в обмін на 65 квартир у будинку на околиці Києва. Як встановила експертиза, вартість квартир на околиці на 81 635 448 грн менша за ту, в яку оцінили квартири на Печерську.Нагадаємо, 1 грудня стало відомо, що Національне антикорупційне бюро розслідує справу стосовно заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Справа стосується можливої причетності Татарова до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася. 

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо