З 18 січня українці можуть через Ощадбанк обрати Нафтогаз постачальником газу

Українці можуть підключитися до газопостачання від газорозподільчої компанії (ГК) "Нафтогаз України" у відділеннях Ощадбанку

Про це повідомила пресслужба Ощадбанку.

"З 18 січня відділення Ощадбанку розпочинають приймання заявок та документів від побутових споживачів на підключення газопостачання від ГК "Нафтогаз України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для підключення потрібного звернутися до одного з відділень Ощадбанку з паспортом, індивідуальним податковим номером (ІПН), документом про право власності на житло та згодою співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також ЕІС-кодом (16-значним персональним газовим номером об'єкта). Заявку на приєднання клієнт оформлює у відділенні банку.

Опрацювання заявки триватиме 5-7 днів після чого клієнт отримає інформацію від ГК "Нафтогаз України" про успішне приєднання.

Зазначається, що подати заявку може будь-який споживач газу навіть якщо він не є клієнтом Ощадбанку.

У пресслужбі додали, що перехід до нового постачальника відбувається автоматично. Повідомляти попередню газову компанію про підключення до нового постачальника не потрібно. Щойно перехід буде завершено, клієнт отримуватиме платіжки за спожитий газ уже від нового постачальника. У пресслужбі також пояснили, що трубу при зміні газопостачальника замінювати не потрібно, а постачання газу під час зміни компанії у клієнта не припинятиметься.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb