“Дуже сподіваємося, що донецький “Олімпік” переїде до Одеси”. - Олексій Антонов у “Футбольному Форматі”

Генеральний директор футбольного клубу “Олімпік” (Донецьк) Олексій Антонов в ексклюзивному інтерв’ю програмі “Футбольний Формат” на телеканалі “Еспресо” розповів, як йдуть справи з можливою купівлею стадіону “Чорноморець”

- Влітку була інформація, що “Олімпік” може переїхати до Одеси. Це правда?

- Так, це правда. І сьогодні поки ще йде процес. Був аукціон. Виграла американська компанія. Потім почалися суди. Сьогодні вони вже закінчилися. Ніби як йде обговорення, процеси судові, але ми поки чекаємо. З нашого боку ми повністю готові взяти стадіон, займатися їм, розвивати команду. Є дуже багато дрібниць, які зростаються в одному місці - і Одеса, і держава, і суди. Поки нема про що говорити.

- Президенту клубу цікаво об'єднати “Олімпік” і “Чорноморець”?

- Це навіть більше не про об'єднання. Коли ми вели переговори, “Чорноморець” міг зникнути з мапи України. А сьогодні вони серед лідерів Першої ліги. Ми розглядали і злиття, але сьогодні вони лідери, стадіон заморожений. Поки немає руху вперед. Коли дізналися, що стадіон виставили на аукціон, вирішили - чому б не поборотися? Хороший регіон, хороший стадіон, хороші вболівальники. Тому зачепилися за цей варіант, подали заявку на аукціон. На жаль, програли торги. Дуже сподіваємося, що колись зростеться, і ми опинимося в Одесі, в свою гавань корабель зайде, - сказав Антонов в етері “Футбольного Формату”.