Інсайдер назвав ключову умову проведення бою-реваншу Ломаченка проти Лопеса

Американський боксер Теофімо Лопес погодиться провести другий бій з українцем Василем Ломаченком лише за великі гроші

Про це заявив Даг Фішер - головний редактор авторитетного журналу The Ring.

За його словами, Теофімо Лопес погодиться на реванш із Василем Ломаченком лише у разі, якщо отримає за бій проти українця значно більше, ніж за поєдинки з австралійцем Джорджем Камбососом та американцем Девіном Хейні.

"Сумніваюся, що реванш відбудеться. Теофімо розуміє, що у нього залишилася кілька боїв в легкій вазі, і, найімовірніше, він віддасть перевагу "свіжій крові" кров. До того ж, Лопеса можуть відштовхнути нездорові заяви Ломаченко після бою, і відмовить в реванші на зло йому. Але якщо грошей в реванші з Ломой буде більше, ніж з Джорджем Камбососом в Австралії і Девіном Хейні (припустимо, Дубай дасть їм $25-30 млн), то Лопес піде на це. Гроші в будь-якому випадку промовлять голосніше, ніж Лома", - переконаний Фішер.

У жовтні 2020 року Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопесу в поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) в легкій вазі (до 61,2 кг)

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb