Луческу закликав Мессі покинути "Барселону"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу переконаний, що Ліонелю Мессі потрібно покинути іспанську "Барселону"

Про це повідомляє Prosport.ro.

За словами Луческу, Мессі настав час покинути "Барселону".

"Всі невдачі Барселони звалюють на плечі Мессі. Думаю, йому пора йти. Не думаю, що Мессі стане знищувачем тренерів. Всі розуміють, що він особливий. Що, якби я наважився з ним попрацювати? Ви знаєте, що робота з примхливими футболістами, великими талантами завжди була для мене викликом. Згадайте Лупу, Сергена, Роналдо", - сказав Луческу.

Румунський фахівець очолив "Динамо" влітку 2020-го року. Під керівництвом Мірчі Луческу команда виграла Суперкубок України, вийшла в Лігу чемпіонів і посідає першу сходинку в турнірній таблиці УПЛ.

У фіналі Суперкубка Іспанії, де "Барселона" грала проти "Атлетіка" з Більбао (2:3), Ліонель Мессі отримав картку на 120-й хвилині зустрічі. Форвард ліктем вдарив нападника Асьєра Вільялібре - це перше вилучення аргентинця за 753 матчі в каталонському клубі. 

33-річний аргентинець через дискваліфікацію пропустить матч проти "Корнелії" в Кубку Іспанії, а також не зіграє з "Ельче" в Ла Лізі. У цьому сезоні на рахунку Мессі 22 матчі, 14 забитих м'ячів і 6 результативних передач.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb