Меланія Трамп виступила з прощальним зверненням як перша леді

Меланія Трамп звернулася до громадян США із заключною промовою в статусі першої леді країни

У своєму відеозверненні вона заявила, що цей статус і можливість представляти американський народ перед світовою спільнотою були для неї найбільшою честю в житті.

Меланія Трамп подякувала військовослужбовцям, медичним працівникам і всім, хто допомагав боротися з пандемією COVID-19.

"Кожне життя безцінне, і зараз, коли в обіг надходять мільйони вакцин, я прошу всіх американців проявити обережність і здоровий глузд, щоб захистити вразливих", — заявила Меланія.

Вона також закликала бути активними у своїй діяльності, при цьому враховуючи, що насильство — це не відповідь, і воно ніколи не може бути виправданим.

Меланія Трамп зазначила, що в своїй діяльності на посаді першої леді керувалася інтересами підростаючого покоління, питанням розширення їхніх можливостей і поліпшення умов життя. Серед основних напрямів своєї роботи вона назвала благополуччя, безпеку дітей в інтернеті та профілактику опіоїдної залежності — від ліків або наркотиків, зокрема серед вагітних жінок.

"Висловлюю щиру надію на те, що батьки виховають дітей з розумінням того, що значить — бути кращими, сміливими і самовідданими героями, які працюють і поступаються своїми інтересами, щоб зробити цю країну землею свободи", — сказала Меланія.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb