Байден продовжить політику Трампа, проте на зближення з Росією не піде, – політтехнолог

46-й президент США Джозеф Байден у більшості своїй буде продовжувати політику попередника Дональда Трампа, проте на зближення з Російською Федерацією не піде

Про це повідомив американський політтехнолог Джейсон Смарт у програмі “Змістовно з Христиною Яцків” на Еспресо.TV

“У більшості своїй Байден буде проводити політику, схожу на політику Трампа, яка є на сьогоднішній день. Найактуальніші речі, які робитиме Байден, будуть більше стосуватися соціальної політики. Тобто в питаннях економіки і щодо пандемії COVID-19 Байден буде проводити політику схожу на Трампа. Проте соціальні теми, тобто права геїв, або аборти, його політика зовсім інша, ніж у Трампа”, – зазначив політтехнолог.

Смарт наголосив, що зовнішня політика адміністрації Байдена також у більшості питань буде продовжувати вектор розвитку адміністрації Дональда Трампа: “Він робитиме все, щоби Північна Корея не мала ядерних бомб. Щодо Південної Америки не змінюється нічого, лише буде прийнято більше іммігрантів з країн Південної Америки. Щодо України також нічого не змінюється. Сполучені Штати дуже давно повідомили, що будуть підтримувати Україну. Всі наші президенти, що були після розвалу Радянського Союзу повідомляли, що вони будуть продовжувати підтримувати Україну”.

Політтехнолог також додав, що зараз у Вашингтоні ніхто не любить і не захищає Російську Федерацію. Всередині країни Росія вважається державою, яка працює проти інтересів Сполучених Штатів, і Байдену не вигідно намагатися покращувати відносини з Кремлем.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb