Бийся або плати: промоутер Усика висунув ультиматум Джошуа

Український боксер Олександр Усик вимагає компенсації за відмову від поєдинку з британцем Ентоні Джошуа

Про це заявив промоутер українського боксера Олександр Красюк, повідомляє vRINGe.com.

За його словами, Олександр Усик готовий відмовитися від негайного права на бій з Ентоні Джошуа та дозволити йому зустрітися у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з Тайсоном Ф'юрі, проте досі не отримав від британських важковаговиків пропозиції про компенсацію.

"Проблема в тому, що Усик не отримав досі жодних конкретних пропозицій. Все, що було - обговорення можливої суми у ЗМІ. Промоутерам Ф'юрі та Джошуа час зробити Усику серйозну пропозицію, щоб той відійшов в сторону і погодився на бій за "тимчасовий" титул, або ж запропонувати поєдинок з Джошуа за повноцінне чемпіонське звання", - сказав Красюк.

Віг також додав, що отримав пропозицію від промоутера британця Джо Джойса про бій за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації).

"Мені дзвонив Джордж Воррен, син Френка Воррена. Пропонує зробити бій з іншим бійцем їх компанії Джо Джойсом за "тимчасовий" титул WBO вже цієї весни. Також ми отримали лист від WBO. У ньому сказано, що вони розглядають можливість санкціонувати бій Джошуа - Ф'юрі. Але я знаю президента цієї організації Пако Валькарселя. Не сумніваюся, що він не стане грубо порушувати правила своєї організації. Це означає, що він не дасть добро на бій Джошуа - Ф'юрі без попередньої згоди Усика", - переконаний Красюк.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO. Джо Джойс займає друге місце в рейтингу організації.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb