На заступника Уруського, якого спіймали п'яним за кермом, складено три адмінпротоколи, - поліція

Патрульна поліція склала на заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого три протоколи після затримання у нетверезому стані за кермом

Про це повідомляє пресслужба поліції у Facebook.

Екіпаж патрульних Києва зупинив Mercedes, водій якого порушив правила дорожнього руху, а саме: порушив вимоги дорожного знаку "Виїзд на дорогу із одностороннім рухом".

"Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, він відмовився. Натомість чоловік повідомив інспекторам, що він заступник міністра з питань стратегічних галузей та промисловості України, а також пред’явив відповідне посвідчення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Заступника міністра Уруського спіймали п'яним за кермом: він кидався на поліцію, Шмигаль відреагував

За словами поліції, водій підійшов до патрульних, закинув до салону службового автомобіля ключі від свого авто та повідомив, що він йде з місця.

"Патрульні скомандували водієві залишатися на місці, однак той не реагував. Натомість почав погрожувати посадою, штовхати патрульних та шарпати за одяг. На що патрульні, згідно зі законом про національну поліцію, застосували до громадянина кайданки", - йдеться у пресрелізі.

На водія інспектори склали адмінматеріали: протокол за керування у стані сп’яніння та постанову за порушення вимог знаку "Виїзд на дорогу із одностороннім рухом", а також протокол про адмінзатримання.  Вони направлені до суду.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb