Подвійне вбивство в Одесі: підозрюваний заявив, що здійснював ритуальний обряд

30-річний одесит пояснив причину подвійного вбивства. Одеська поліція оголосила йому підозру

Про це повідомляє ВВС.

"Я так захотів", - сказав підозрюваний, коли його затримували. 

Саме так він пояснив причину свого вчинку.

"Установлено, що жахлива подія сталася вчора в орендованому помешканні на проспекті Небесної сотні, де всі троє проживали. Зловмисник відтяв ножем своєму 53-річному батькові голову й розрізав черевну порожнину, а 32-річному знайомому завдав чисельних ножових поранень у шию і тулуб. Зі слів підозрюваного, він позбавив життя чоловіків під час так званого ритуального обряду", - йдеться у повідомленні поліції.

30-річний одесит орендував квартиру разом з батьком та знайомим. Сусіди кажуть, що бачили чоловіка не часто, але коли з'являвся, був у "неадекватному стані" та дивно себе поводив. 

Під час затримання чоловік зберігав спокій. Повідомив, що повністю усвідомлює скоєне та пояснив, що позбавив життя батька та знайомого під час ритуального обряду.

Наразі психічний стан підозрюваного перевіряють, призначено низку експертиз.

Telegram - канали Одеси поширюють  інформацію про те, що чоловіка неодноразово звільняли з роботи у готелях за агресивну поведінку.

В межах провадження, розпочатого за ознаками п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) призначено низку експертиз, спрямованих на дослідження психічного стану підозрюваного, його осудності та повних обставин правопорушення.

Наразі слідчі внесли клопотання до суду про обрання затриманому в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

За скоєне йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb