У Києві за вбивство трьох цуценят затримали чоловіка

Столичні правоохоронці затримали та оголосили підозру 30-річному киянину за вбивство трьох цуценят

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До столичної поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення від мешканця Голосіївського району про вбивство його цуценят.

"Зловмисник знаходився у квартирі разом зі своїм 43-річним братом та знайомою. Коли на декілька хвилин фігурант залишився у квартирі один з чотирма цуценятами, то почав по одному їх душити. Так він вбив три собаки, ще одну вдарив рукою. Остання госпіталізована до ветлікарні з травмою хребта. Свої дії чоловік пояснює тим, що цуценята йому набридлі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Чернігівщині сімейна пара прихистила цуценя, яке виявилося вовком

Патрульні поліцейські провели тестування правопорушника на драгері, який показав результат 1,98 проміле алкоголю. 30-річного киянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю. 

"Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченому частиною третьою статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального Кодексу України, а також ми звернулись до Голосіївського районного суду для обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - додали в поліції.

Зловмиснику загрожує покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb