У Росії вимагають заборонити в TikTok відео із закликами до протестів

У Росії на тлі підготовки масових акцій за звільнення Олексія Навального заговорили про необхідність заборонити відео із закликами до протестів у соцмережі TikTok

Про це заявила голова "Асоціації батьківських комітетів та спільнот" Ольга Леткова, передають російські ЗМІ.

"Це Західні соціальні мережі, вони всіляко нашими дітьми маніпулюють, аби вивести їх на вулиці і влаштувати тут... як у сусідніх країнах - в Україні та в Білорусі. На протестах, безумовно, будуть провокації і спроби перетворити це на криваві бійні. Якщо соціальні мережі роздають дітям інструкції, як себе вести, очевидно, що це спроба перевороту, яка диригується на Заході", - заявила Леткова.

За її словами, в Росії є проблеми, але їх "можна вирішити".

"Не треба вселяти нашим дітям, що потрібно виходити на вулиці і міняти режим. Я звертаюся від імені Асоціації батьківських комітетів і спільнот до влади з проханням заборонити TikTok і подібні мережі", - сказала Леткова.

"Коммерсант" повідомив, що Російський регулятор "Роскомнадзор" на вимогу генпрокуратури РФ направив у соціальну мережу TikTok повідомлення про необхідність видалити матеріали із закликами до неповнолітніх виходити на протести.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb