Акціонери "Мотор Січі" змінюють топ-менеджмент: оголошено конкурс на 11 вакансій

Акціонери "Мотор Січі" оголосили конкурс на 11 вакансій складу топ-менеджменту підприємства

Про це йдеться у повідомленні "Мотор Січі".

Зокрема, група DCH оголосила конкурсний відбір на такі керівні посади "Мотор Січі": директор з розвитку інвестицій (включаючи розвиток продукції), директор з маркетингу та торгівлі, директор з виробництва, директор з якості та сертифікації, директор із закупівель і логістики, директор з інфраструктури та будівництва (включаючи функції головного інженера), директора з економіки та фінансів, директора з корпоративних прав та правових питань, директора з безпеки, директора із соціального розвитку та зв'язків з громадськістю, а також директора з персоналу.

Серед загальних вимог до кандидатів - відповідна вища академічна освіта, загальний стаж роботи не менше 15 років, наявність досвіду роботи на керівних посадах, бездоганна ділова репутація, вільне володіння українською, російською та англійською мовами, тощо.

У відкритому листі Skyrizon Aircraft Holdings Limited та інвесторів "Мотор Січі" з Китаю йдеться, що упродовж всього часу з моменту закінчення строку повноважень наглядової ради підприємства 30 березня 2020 року менеджмент ігнорував звернення акціонерів про проведення загальних зборів для призначення нових органів управління.

Відтак, для заміни нинішнього менеджменту "Мотор Січі" акціонери компанії проведуть позачергові збори. їх проведення підтримало 80% акціонерів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb