Бан для Geek Journal: у "1+1" готові до діалогу з блогером, фани Тайлера звинувачують телеканал в порушенні закону про авторське право

У "1+1 media" заявили, що "готові до діалогу", а відео видалив автоматизований бот, який вишукує піратський контент. Соцмережі не повірили телеканалу

Користувачі мережі масово обурюються позиції телеканалу "1+1" прямо під постом компанії у Facebook.

"У відповідь на заяву автора YouTube-каналу Geek Journal щодо упередженості Групи 1+1 media у блокуванні інтернет-контенту, інформуємо, що 1+1 media виступає за захист авторського права та боротьбу з незаконним використанням контенту медіахолдингу на усіх майданчиках", - заявили на телеканалі.

Читайте також: Скарга "1+1" на Geek Journal: канал Тайлера Андерсона отримав "Срібну кнопку" в YouTube

В компанії зазначили, що "регулярно за допомогою технологічного сервісу захисту авторських прав SUDUM оперативно блокують піратський контент".
 
Також на "плюсах" стверджують, що використання контенту 1+1 media, як і інших медіагруп, оглядачами чи блогерами в інтернеті, дозволено лише за попередніх домовленостей з правовласниками.

Водночас, користувачі мережі заявляли, що "1+1" порушує принципи платформи YouTube, апелювали до статті 21 закону про авторське право, або не вірили, що телеканал "випадково" видалив відео з найбільшою кількістю переглядів, де критикується серіал "Школа", та відео від 20 січня, повна назва якого звучить "Як втратити все за 30 років? Коли 1+1 став г+г? СВ Шоу, Імперія кіно, Шоу довгоносиків, ТСН".

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо