Він не був фізруком: вихованець "Динамо" захистив колишнього тренера Хацкевича

Форвард ковалівського "Колоса" Дмитро Хльобас переконаний, що колишній тренер "Динамо" Олександр Хацкевич - хороший фахівець

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на youtube-канал SportArena.

За словами Хльобаса, Хацкевич не був готовий очолити таку команду, як "Динамо".

"Напевно, він не був готовий очолити таку команду, як "Динамо". Хацкевич - хороший тренер, я в цьому не сумніваюся. Ми не знаємо, як все було всередині, бачимо тільки верхівку айсберга. Все що завгодно може вплинути на те, що не вийшло. Його не потрібно називати фізруком. Він нормально розбирався в тактиці. Так, завжди робив акцент на фізичну підготовку, хотів, щоб у нього були сильні і швидкі футболісти, але й про тактику він не забував", - сказав Хльобас.

47-річний Олександр Хацкевич працював у "Динамо" з червня 2017-го до серпня 2019 року та привів команду до двох перемог у Суперкубку України. Під його керівництвом команда тричі фінішувала другою у чемпіонаті України та не змогла жодного разу пробитися до групового раунду Ліги чемпіонів.

Дмитро Хльобас є вихованцем "Динамо". За основний склад киян провів лише 2 матчі і забив 1 м'яч. Під керівництвом Хацкевича працював у період з 31 грудня 2017 року по 11 липня 2018.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb